Aino tuotteiden valmistus ja maahantuonti Kotilaakso Oy
Aino katuharjat

Aino katuharjat

Aino katuharja on perinteinen joka kodin siivousväline!

Aino pihaharja

Aino pihaharja

Aino Pihaharjan harjas on tukevaa propeenia. Harja on suunniteltu erityisesti ulkorappujen ja terassien puhdistamiseen. Ympäristöystävällinen tuote. Varren pituus 130 cm.

Aino terassiharja

Aino terassiharja

Aino terassiharja on suunniteltu terassin ja rapun puhdistukseen irtoliasta, lumesta ja pölystä. Sopii ympärivuotiseen käyttöön.

Aino mäntyvarsi

Aino mäntyvarsi

Kotimainen männystä valmistettu harjanvarsi. Harjan halkaisijan 22,5mm. Varsi soveltuu yleisesti puusta valmistettuihin harjoihin, joiden varren reiässä ei ole kierrettä. Varren voi tarvittaessa myös käsitellä puunsuoja-aineella, tai maalilla.

Aino Pro tehoharja

Aino Pro tehoharja

Aino Pro tehoharja tekee puhdasta jälkeä innovatiivisen harjasseoksensa ansiosta. Tehoharjan toimivuus perustuu erikoisharjasseokseen, josta 50% koostuu luonnonkuidusta ja 50% muovikuidusta. Tehoharja on suunniteltu erityisesti laajoille lattia-aloille; autotalliin, pihakivetykseen sekä rakennustyömalle. Monikäyttöisyytensä ansiosta tehoharja sopii lähes kaikenlaisille sileille ja epätasaisille pinnoille. Harjan leveys 40cm. Varren kiinnitysmekanismi on tuplavarmistettu.

Let's Build Something Together

Käytämme kävijäseurantaamme Google Analytics-palvelua

Vahvistathan, että hyväksyt Google Analytics -seurannan käyttämisen. Voit myös kieltäytyä tästä, ja jatkaa sivun selailua anonyyminä.