Aino tuotteiden valmistus ja maahantuonti Kotilaakso Oy
Aino parvekeharja

Aino parvekeharja

Aino parvekeharja varrella on kevytrakenteinen parvekeharja, jonka pää on v-mallinen. Erinomainen pihan ja parvekkeen puhdistamiseen. Varren pituus n. 110 cm.

Aino terassiharja

Aino terassiharja

Aino terassiharja on käytönkestävä ja korkealaatuinen harja, joka sopii erityisesti terassin ja rappujen lakaisuun irtokivistä, lumesta ja irtoliasta. Harja on suunniteltu kestämään vaihtelevat sääolosuhteet.

Aino pro rappuharja

Aino pro rappuharja

Aino Pro rappuharja epoksivarrella Käytönkestävä ja korkealaatuinen Aino Pro rappuharja sopii erityisesti puhdistamaan portaiden kulmat vinon harjaksen ansiosta. Rappuharja on suunniteltu kestämään vaihtelevat sääolosuhteet. Varren kiinnitysmekanismi on tuplavarmistettu. Harjan pituus on 130cm. Varren halkaisija on 24mm.  

Aino pro terassiharja

Aino pro terassiharja

Aino pro terassiharja epoksivarrella. Käytönkestävä ja korkealaatuinen Aino Pro terassiharja sopii erityisesti pihan ja rappujen lakaisemiseen irtokivistä, lumesta ja irtoliasta. Terassiharja on suunniteltu kestämään vaihtelevat sääolosuhteet. Varren kiinnitysmekanismi on tuplavarmistettu. Harjan pituus on 130cm. Varren halkaisija on 24mm.

Let's Build Something Together

Käytämme kävijäseurantaamme Google Analytics-palvelua

Vahvistathan, että hyväksyt Google Analytics -seurannan käyttämisen. Voit myös kieltäytyä tästä, ja jatkaa sivun selailua anonyyminä.