Aino tuotteiden valmistus ja maahantuonti Kotilaakso Oy
Aino ikkunalastat

Aino ikkunalastat

Ergonominen tyylikäs kädensija, jota voi säätää eri asentoon hankalissa olosuhteissa. Lastaan on mahdollista liittää myös jatkovarsi. Saatavana leveydet 25 cm ja 35 cm

Aino ikkunanpesusetti

Aino ikkunanpesusetti

Aino ikkunanpesusetti on joka kodin luottotuote! Pesimessä teleskooppinen, kevyt alumiinivarsi. Tuotteeseen kuuluu lisäksi Aino Ikkunapesin sekä Aino Ikkunalasta.

Aino mikrokuitu ikkunapesin

Aino mikrokuitu ikkunapesin

Aino ikkunapesimen materiaali on mikrokuitu, joka puhdistaa tehokkaasti lian ikunoista naarmuttamatta lasia. Ikkunapesin puhdistaa ilman voimakkaita pesuaineita. Ikkunapesimeen saatavissa vaihtoliinoja! Konepestävä 60C

Aino ikkunaliina

Aino ikkunaliina

Aino ikkunaliina on suunniteltu erityisesti herkkien lasipintojen puhdistukseen. Tuote on valmistettu mikrokuidusta, joka ei naarmuta tai nukkaa herkkiä pintoja. Sopii kuiva- sekä kosteapyyhintään, pölynpyyhintään sekä kiillotukseen. Kostea ikkunaliina sopii kaikkien pestävien pintojen puhdistukseen ilman pesuainetta.

Aino teleskooppivarsi

Aino teleskooppivarsi

Aino teleskooppivarsi sopii Aino ikkunalastaan ja Aino ikkunapesimeen. Kartioidun pään ansiosta tuote soveltuu myös maalitelan jatkovarreksi. Varsi valmistettu alumiinista. Pituus 170 cm.  

Aino sälekaihtimien puhdistaja

Aino sälekaihtimien puhdistaja

Uusi siivousväline sälekaihtimien puhdistamiseen.Tuotteella voi puhdistaa myös viherkasvien lehdet. Tuotteessa mukana varsi ja kaksi vaihtopesintä. Konepestävä 40°C.

Let's Build Something Together

Käytämme kävijäseurantaamme Google Analytics-palvelua

Vahvistathan, että hyväksyt Google Analytics -seurannan käyttämisen. Voit myös kieltäytyä tästä, ja jatkaa sivun selailua anonyyminä.